Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga med VevveYogalärarutbildning

Jag slutar med yoga – efter kommentar på bloggen

Jag spelar in den här videon för att meddela att jag slutar med yoga.
Efter mitt blogginlägg “Yogamyt: Bli yogalärare i Indien är mer äkta” fick jag en kommentar som visade att jag inte har något med yoga att göra, så jag lägger min matta på hyllan… för gott

Nej inte egentligen, men jag tänker att vi kan gå igenom kommentaren tillsammans!

 

Vill du utbilda dig för en skitdålig yogainstruktör som är lat och oödmjuk kan du läsa mer om när min nästa 200 timmar börjar yoglärarutbildning här.
Jag har också fördjupningsworkshops för dig som redan är yogalärare och vill utforska yoga vidare!

14 kommentarer

  1. Heja dig! 🙌🏾 ❤️ Går just nu en yogalärarutbildning, ser fram emot att få bli en ”skitdålig” yogalärare & sprida yogan vidare till fler fakeyogis! Skönt att veta att det finns fler som mig där ute liksom 😆😉❤️🙏🏽

  2. Man blir ju lite sugen på att gå din skitdåliga yogalärarutbildning! Gött mos kör på! Hälsningar från en annan lat yogalärare.

  3. Du är bäst! ❤ är inte så aktiv på Internet att jag missat den kommentar du fått och fick hjärtat i halsgropen och tänkte oj fy sjutton vad har hänt som gjort att du inte får yoga. Bra bemötande av kommentaren. Kram

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.