Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga

Min yogarutin för korta och långa morgnar

Den senaste månaden har jag börjat mina morgnar med LIVE-sänd morgonmeditation på Instagram. Det är så härligt att få dela det, att få interagera med er. Det är också skönt när det är slut, så jag kan återgå till min egna rutin. Eller ja, mer omforma den. Hitta den morgonrutin som passar mig just nu. Som funkar med mitt livsschema, och som får mitt inre att vibrera.

Det kluriga är liksom att få till den där rutinen.
Då handlar det om att se till ens egna liv, förutsättningar och behov. Ge dig själv utrymme och möjlighet att faktiskt följa din morgonrutin. 90 minuter varje dag oavsett vad som sker är liksom inte görbart.
En del får mer gjort på kvällen. Jag, som ni kanske vet, är en hardcore morgonperson. Får jag till min yoga, meditation och långsamma start är det som att resten av dagen levlar upp 5 nivåer. Det blir sådan stor skillnad på ork, fokus och motivation.
Hur vet jag det? För att jag har testat mig fram och hittat det som funkar för mig. Tyvärr finns ingen standardlösning, inget garanterat facit som passar alla. Du måste börja med något och se om det funkar för dig. Om inte får du prova något nytt. Om det funkar – rocka på det!

Vissa morgnar har jag all tid i världen, andra ska jag snabbt iväg. Det påverkar såklart vad jag gör.
Vad jag just nu prioriterar är reflektion och rörelse.
De morgnar jag har kort om tid är min rutin:
– morgonpromenad med Chewbacca
– 5-15 minuter yoga
– sätta på mobilen

För de långa morgnarna:
– morgonpromenad med Chewbacca
– “Källförnimmelse” övning (kommer dela en guidning på den snart)
– 60-90 minuter yoga
– sätta på mobilen
– en kopp te

Hur ser din morgonrutin ut just nu?

Lästips:
Skapa ny morgonrutin – 5 fördelar med att gå upp tidigt och varför snooza inte är bra för dig
Morgonyoga eller 8 yogapositioner för en stel kropp

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.