Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYogaYoga med Vevve

Vardagsyoga – 21 dagar yoga tillsammans!

Energin börjar kommer tillbaka och så även lusten att återgå till en regelbunden yogapraktik.För min del, och några av er kanske känner samma, saknar jag peppen av ett gäng som vill samma sak eftersom jag mest yogar hemma själv.

Därför hoppas jag att ni vill haka på “WEEKDAY WARRIOR – vardagsyoga” med mig. Tanken är att vi yogar varje dag i 21 dagar och delar med oss av vår dagliga yogastund för att inspirera och inspireras.
Plats för peppen är FB-gruppen Everyday Yogi och du delar en bild, skriver en kommentar eller gör det du vill göra i gruppen för att hålla peppen uppe.

Jag har spelat in nya klasser till YouTube som jag kommer dela här i bloggen och du kan göra som en del av din yogapraktik, eller så gör du något helt annat och delar om det i gruppen.
Tiden är 4:e till 24:e november (vi börjar alltså nu på måndag) så du har tid att gå med i gruppen och planera in hur du ska få till schemat. Kanske köper du månadskort på en studio använder peppen från gruppen för att komma iväg.
Gör din grej!

Hoppas du vill haka på och komma igång med din yogarutin igen!
Dela inlägget med dina kompisar som också vill yoga mer. Och gå med i Everyday Yogi-gruppen på facebook för att ta del av peppen.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.