Vevve Jäderlund
Yoga World
Everyday YogaTala Ohm YogaYoga med Vevve

Release & Restore – djup avslappning

Release & Restore är en helgworkshop där vi jobbar med metoder som frigör stress, och tekniker hjälper att återställa ork, lust och energi. En helg med total djup avslappning helt enkelt.

När två kreativa, sugna kvinnor, med helt annorlunda scheman ska försöka synka för planering tar det lite tid. Men jag och Majja har äntligen fått till det och satt datum samt schema för vårens mysigaste och mest intressanta (if I may say so myself) workshop.

Release & Restore är för dig som vill få större förståelse för vad som skapar stress, vad som händer i kroppen vid stress och hur det påverkar alla delar av oss.
Du får med dig konkreta verktyg för hur du kan frigöra stress, återhämta dig och hämta ny energi.
Workshopen fokuserar på självupplevelse, och vi kommer arbeta med flera olika metoder; såsom meditation, yoga nidra, shaking, mantra, myofascial release/pressur och frigörande rörelser. Vi utgår från forskning, psykologi, fysiologi, filosofi och praktiska tekniker för att lägga en bred grund, och ge dig många metoder som du sedan kan bygga vidare på och utvecklas med.
Workshopen är öppen för yogalärare och utövare, för personliga tränare, terapeuter och du som är nyfiken på att lära dig mer om och praktisera avslappning/avspänning.

I vår vardag är ofta vårt sympatiska nervsystem, det som kallas fight or flight påslaget, vilket skapar en långvarig stress hos många. Den här workshopen fokuserar på återhämtning och avslappning, och hur vi kan koppla på det parasympatiska nervsystemet, rest and digest.
Det blir mest fokus på praktik på plats, vilket kompletteras med onlinematerial som du har tillgång till i 6 månader efter workshopen.

Vill du lära dig hantera din stress, gå ner i varv, känna djup avslappning men också hitta sätt att ladda dina batterier är du välkommen att hänga med oss 14:e – 17:e Maj.
Läs mer på min hemsida veronicajaderlund.se

Hoppas vi ses där!
/Vevve & Majja

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.