Vevve Jäderlund
Yoga World
Tala Ohm Yoga

Tillbaka efter 14 dagar Social Media detox (VLOG)

Min julledighet innehöll en välbehövlig social media detox, utloggad från facebook och instagram gav jag mig själv utrymme, tystnad och tid att känna in min riktning för 2020.

I dagens VLOG som du kan se nedan berättar jag vad jag tar med mig från min ledighet och hur jag planerar framåt för att minska slöscroll och skärmtid. Jag delar några social media detox tips, hur jag omprogrammerar min skärmhjärna, om min morgonrutin med meditation och journaling och konkreta verktyg så som screen time-appar.

Missade du någon lucka i Yogaadventskalendern 2019 hittar du alla inlägg här, eller i spellistan här

Nästa vecka pratar jag mer om morgonrutin, vill du börja din morgon med energi och intention kanske de här videorna är för dig:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.