Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

Om mig

Hej och välkomna till min blogg!
Jag heter Veronica ‘Vevve’ Jäderlund är utbildad yogalärare (bland annat E-RYT 200h, RYT 500h) med examen i Folkhälsovetenskap i ryggsäcken och jag pratar, skriver om och instruerar yoga med glimten i ögat. Mina klasser är glädjefyllda, utmanande och nyfikna och jag har äran att preentera dem runt om i norden.

Du hittar mig också som community manager i Yogobes community #BEYOGA365 som jag var initiativtagare till. Samt som influencer och yogalärarprofil här på Yoga World, även i magazinet.
Min drivkraft är att arbeta för hållbar hälsa och samhällsutveckling, mitt mål är att skapa förändringar från grunden som sprider sig vidare.

UTBILDNINGAR:
I augusti 2018, samt Januari 2019, börjar varsin omgång av EVERYDAY YOGA 200 timmars yogalärarutbildning.
Är du redan yogalärare och vill utvecklas i din roll håller jag även de populära workshoparna ANATOMI & ASSISTERING och KLASSKONSTRUKTION (sekvensering och väva tema)

YOGA MED MIG:
Stående klass våren 2018 på yogaShakti i Stockholm
Online på min Youtube-kanal

Här i bloggen delar jag mina reflektioner som yogalärare, tips till dig som yogi – klasser, teknik, inspiration – och min egen praktik. På och av mattan.
Hoppas du vill följa med

E-post: info@veronicajaderlund.se