BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons

Om mig

Hej och välkomna till min blogg!
Jag heter Veronica ‘Vevve’ Jäderlund är utbildad yogalärare (bland annat E-RYT 200h, RYT 500h) med examen i Folkhälsovetenskap i ryggsäcken och jag pratar, skriver om och instruerar yoga med glimten i ögat. Mina klasser är glädjefyllda, utmanande och nyfikna och jag har äran att preentera dem runt om i norden.

Du hittar mig också som community manager i Yogobes community #BEYOGA365 som jag var initiativtagare till. Samt som influencer och yogalärarprofil här på Yoga World, även i magazinet.
Min drivkraft är att arbeta för hållbar hälsa och samhällsutveckling, mitt mål är att skapa förändringar från grunden som sprider sig vidare.

UTBILDNINGAR:
I februari 2018 (OBS!! FULLBOKAD), respektive, augusti 2018, börjar varsin omgång av EVERYDAY YOGA 200 timmars yogalärarutbildning.
Är du redan yogalärare och vill utvecklas i din roll håller jag även de populära workshoparna ANATOMI & ASSISTERING och KLASSKONSTRUKTION (sekvensering och väva tema)

YOGA MED MIG:
Stående klass hösten 2017 Måndagar 16:00 på yogaShakti i Stockholm
Online på min Youtube-kanal

Här i bloggen delar jag mina reflektioner som yogalärare, tips till dig som yogi – klasser, teknik, inspiration – och min egen praktik. På och av mattan.
Hoppas du vill följa med

E-post: info@veronicajaderlund.se

Annons